MH2.gif
JA slide show

Оголошення

До уваги акціонерів.

З 21 травня 2010 року розпочато виплату дивідендів за результатами 2009 року. Виплата дивідендів акціонерам-резидентам проводиться в гривнях шляхом перерахування на особовий (поточний) рахунок акціонера в банку України.

Виплата дивідендів акціонерам-нерезидентам проводиться в гривнях шляхом перерахування на інвестиційний рахунок акціонера-нерезидента в банку України. Право на отримання частки прибутку (дивідендів) пропорційно частці кожного з учасників мають особи, які є учасниками товариства на початок строку виплати дивідендів;

Підставою для сплати дивідендів в гривнях є:

Для фізичних осіб:

  • Паспорт та ідентифікаційний код. При надходженні документів поштою копія паспорту підлягає посвідченню особистим підписом акціонера.
  • Особиста заява акціонера з зазначенням ідентифікаційного коду акціонера, паспортних даних та банківських реквізитів для перерахування. При надходженні документів поштою особистий підпис акціонера на заяві підлягає нотаріальному посвідченню.

Для юридичних осіб:

  • Офіційний лист компанії-акціонера з зазначенням банківських реквізитів, коду та юридичної адреси.
  • Завірена зберігачем або нотаріально виписка з рахунку у цінних паперах. Копії реєстраційних документів, для компаній-резидентів, що підтверджують резидентський статус акціонера.
  • Довідка від компанії-нерезидента, що підтверджують резидентський статус акціонера в країні реєстрації для звільнення від подвійного оподаткування дивідендів по умовам конвенцій, підписаних між Україною та країною реєстрації нерезидента.

Документи подаються за адресою: 30068 с.Крупець Славутського р-ну Хмельницької обл. Україна, вул. Б.Хмельницького,43 ПАТ "Славутський солодовий завод"

Телефон для довідок: 03842-70691.

 
Сторінка 40 з 40