MH2.gif
JA slide show

Оголошення

Шановні акціонери.

Дирекція ПАТ «Славутський солодовий завод» нагадує, що за підсумками 2009 року на належні Вам акції підприємства нараховані дивіденди з розрахунку 1.18 гривні на одну акцію. Виплату дивідендів розпочато з 21 травня 2010 року. Виплата дивідендів акціонерам-резидентам України проводиться в гривнях шляхом перерахування на особовий (поточний) рахунок акціонера в банку України.

Виплата дивідендів акціонерам-нерезидентам проводиться в гривнях шляхом перерахування на інвестиційний рахунок акціонера-нерезидента в банку України. Право на отримання частки прибутку (дивідендів) пропорційно частці кожного з учасників мають особи, які є учасниками товариства на початок строку виплати дивідендів;

Підставою для сплати дивідендів в гривнях є:

Для фізичних осіб:

  • Копія паспорту та ідентифікаційного коду.

  • Особиста заява акціонера з зазначенням банківських реквізитів для перерахування. При надходженні документів поштою особистий підпис акціонера на заяві підлягає нотаріальному посвідченню.

Для юридичних осіб:

  • Офіційний лист компанії-акціонера з зазначенням банківських реквізитів, коду та юридичної адреси.

  • Довідка від компанії-нерезидента, що підтверджують резидентський статус акціонера в країні реєстрації для звільнення від подвійного оподаткування дивідендів по умовам конвенцій, підписаних між Україною та країною реєстрації нерезидента.

Документи подаються за адресою: 30068 с.Крупець Славутського р-ну Хмельницької обл. Україна, вул. Б.Хмельницького,43 ПАТ "Славутський солодовий завод".

Нагадуємо, що Ваше право на отримання дивідендів дійсне лише до 21 липня 2013 року.

Довідки за телефонами: (03842) 7-06-91, (03842) 7-28-98 або Е-mail: romeo@malthouse.km.ua

 
Сторінка 37 з 40